maandag, 27. augustus 2007 - 21:03

Champ Car bij RTV Drenthe

Assen

Bij RTV Drenthe zitten de liefhebbers van de Champ Car races op pole position. Hieronder volgt een overzicht van de programmatische aandacht voor dit nieuwe autosportevenement in Assen.

TV Drenthe zendt vanaf maandag 27 augustus elke dag een Champ Car Journaal uit, met veel achtergronden, interviews en speciale reportages over de autoraces op het TT circuit in Assen. De uitzendingen beginnen na TV Drenthe Actueel om 18.40 uur en worden ieder uur herhaald. Op zaterdag begint het Champ Car Journaal om 18.00 uur, met een verslag van de laatste kwalificatietrainingen.

Zondagavond om 18.00 uur wordt in een extra uitzending van Drenthe Actueel teruggekeken op het evenement. Aansluitend op Drenthe Actueel brengt TV Drenthe Sport zondag een uitvoerig verslag van de races van die dag.

Ook Radio Drenthe staat uitgebreid stil bij de Champ Car Races in Assen. Woensdag 29 t/m vrijdag 31 augustus komt Champ Car Radio Drenthe van 14.00 tot 17.00 uur rechtsreeks vanaf het circuit.

Op 1 en 2 september is Champ Car Radio Drenthe van 12.15 tot 18.00 uur in de baan, met op zaterdag ondermeer de kwalificatietrainingen en op zondag een verslag van de Champ Car Grand Prix races.
Provincie:
Tag(s):