donderdag, 30. augustus 2007 - 21:16

Champ Car coureurs gaan handtekeningen uitdelen

Assen

Alle inwoners van Nederland worden door de Champ Car organisatie uitgenodigd om vrijdagavond naar het Koopmansplein in Assen te komen.
Daar zullen tussen 18.00 en 19.00 uur alle zeventien Champ Car coureurs aanwezig zijn om handtekeningen uit te delen.

Op een groot podium worden de rijders één voor één aan het publiek voorgesteld, ook onze nationale troef Robert Doornbos. Daarna bestaat er gelegenheid voor de bezoekers om handtekeningen van de coureurs te verzamelen.

Als grote extra attractie staat er een echte Champ Car bolide op het Koopmansplein.

Alle raceliefhebbers kunnen deze happening gratis van dichtbij meemaken.

Het is een unieke happening. Zelfs bij de Dutch TT komt het niet voor dat de coureurs naar het publiek toekomen voor een handtekeningensessie.

De Champ Car-races worden komend weekend op het TT Circuit in Assen verreden. Het is voor het eerst dat de prestigieuze Amerikaanse raceklasse in ons land in actie komt. De Champ Car-serie is één van de oudste raceklasse ter wereld. De eerste Champ Car race was 98 jaar geleden in Amerika.

Dit jaar is de belangrijke raceserie voor het eerste de grote plas overgestoken om twee races in Europa te rijden. Die van komend weekend op het TT Circuit Assen is er één van.

De Champ Car-serie staat er om bekend dat deze dicht bij de racefans staat. De Meet en Greet komende vrijdagavond op het Koopmansplein in Assen is er een voorbeeld van.
Provincie:
Tag(s):