vrijdag, 13. april 2007 - 11:02

Chaos na brand

Almere

In een woning aan de Sluis is donderdagmorgen brand ontstaan. Toen de bewoonster thuis kwam was er een flinke rookontwikkeling waarna ze de brandweer inschakelde.Deze wist de brand snel te blussen maar de woning raakte onbewoonbaar.Daaraan voorafgaand gebeurden er meerdere ongelukken op de weg. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

Een hoogwerker van de brandweer, die onderweg was naar de melding, kwam op de kruising van De Steiger met de busbaan in botsing met een personenauto, bestuurd door een 37-jarige man uit Heesch. De man raakte gewond en is met een ambulance van de GGD naar het AMC in Amsterdam vervoerd met onbekend letsel. De politie heeft hier een technisch onderzoek verricht.

Een agent, die op de plaats van de aanrijding het verkeer regelde, werd door een 23-jarige inwoner van Zeewolde van de sokken gereden toen deze een stopteken negeerde. De Zeewoldenaar bleek te veel alcohol te hebben genuttigd. Een ademanalyse leverde een promillage op van 2,2. Dit is ruim vier keer zoveel als toegestaan. De man is aangehouden en krijgt een proces-verbaal. De agent blesseerde zijn pols maar kon zijn dienst voortzetten.
Provincie:
Tag(s):