woensdag, 18. juli 2007 - 10:55

'Chelsea akkoord met Feyenoord over Drenthe'

Chelsea en Feyenoord zijn het volgens 'The Independent' eens geworden over Royston Drenthe. De Engelse krant weet te melden dat de Londense ploeg tien miljoen euro aan de Rotterdammers overmaakt voor de middenvelder.

Hetzelfde dagblad komt tevens met het nieuws dat Arjen Robben zich woensdag bij Real Madrid voegt. De Nederlander zou een contract voor zes jaar hebben getekend bij de 'Koninklijke'. Chelsea en Real moeten het echter nog wel eens worden over de transfersom. De Engelse ploeg wil 23 miljoen euro vangen, maar Real wil 'slechts' 19 miljoen euro betalen.

Terwijl Robben er zelf al uit is met Real, ontkent trainer José Mourinho de transfer. "Momenteel is hij nog gewoon een Chelsea-speler. Hij heeft nog een contract voor twee seizoenen. Hij werkt hard en speelt net als de anderen, bijv. John Terry en Frank Lampard, die nog een contract voor twee jaar hebben."

Gesuggereerd wordt dat Chelsea met het geld van Robben de Braziliaanse rechtsback Daniel Alves van Betis Sevilla binnen wil halen.
Categorie:
Tag(s):