dinsdag, 27. november 2007 - 18:31

Cheques voor goede doelen

Haarlemmermeer

Woensdagmiddag 28 november reikt burgemeester Theo Weterings van gemeente Haarlemmermeer cheques uit aan goede doelen en (sport)verenigingen. Bijna honderd organisaties uit de regio zullen tussen 15.00 - 17.00 uur in het kantoor van De Meerlanden in Rijsenhout een cheque ontvangen.

De bijna zestig cheques voor organisaties die niet in Haarlemmermeer actief zijn, worden uitgereikt door de heer Hoffscholte (oud-burgemeester van Aalsmeer) en Ger de Jong (Directeur De Meerlanden).

Ter ere van zijn 10-jarig bestaan heeft afvalbedrijf De Meerlanden 'Het Meerlandenfonds' opgericht. Het afvalbedrijf vervult een belangrijke maatschappelijke functie in zijn verzorgingsgebied volgens directeur Ger de Jong. Met het jubileum wil het bedrijf graag door het steunen van goede doelen en verenigingen iets doen voor de inwoners van de gemeenten waar wordt ingezameld. De Meerlanden heeft zelf een bedrag in het fonds gestort. Daarnaast hebben relaties ook gul gestort in het fonds. In totaal wordt bijna € 80.000,- uitgereikt.
Provincie:
Tag(s):