zondag, 9. september 2007 - 14:58

Christijan Albers kiest wellicht voor testzitje

Ex Spyker-coureur Christijan Albers is volop in gesprek met Formule 1-teams omtrent het vervolgen van zijn carrière in de hoogste autosportklasse. De Nederlander werd eerder dit jaar door Spyker ontslagen vanwege achterstand in de betalingen van één van zijn sponsoren

De geboren Eindhovenaar hoopt op een rol binnen een topteam, of een team uit de middenmoot om daar door te groeien. Christijan Albers vanaf Monza: "Dit weekend zijn we weer druk bezig geweest met gesprekken. We hebben goede besprekingen gehad en ik wil echt zo snel mogelijk terugkeren op het hoogste niveau."

Ruim een jaar geleden kreeg Albers al een aanbod van het Formule 1-team van Williams. "Twee jaar geleden kreeg ik ook al het aanbod om bij een team te gaan testen, misschien was het beter om dat aanbod maar te pakken. Ik streef ernaar om bij een topteam, of een team in de middenmoot terecht te komen. Ik wil groeien in een team, en ik hoop dat ze me de kans geven, maar die moet ik eerst zelf zien te creëeren", aldus een gemotiveerde Albers.
Categorie:
Tag(s):