zondag, 21. oktober 2007 - 19:00

COC Songfestival gestart

Nijmegen

Zondag is de 13e editie van het nationaal COC songfestival van start gegaan. Op www.cocsongfestival.nl kun u vanaf nu de toegangskaarten bestellen voor zaterdag 8 december. Het ticket verkoopsysteem bij het COC Nijmegen draait overuren.

Was het systeem nog aan het bijkomen van het Lesbianfestival, nu staat het volledig in het teken van het Kisskissfeest op 3 november en het Nationaal COC songfestival op 8 december.

In het weekend van 8 december zijn de eerste hotelovernachtingen met een speciaal songfestival arrangement al geboekt. “De belangstelling voor dit weekend is geweldig�, aldus COC Nijmegen de organisator van het 13e Nationaal COC Songfestival. “We krijgen al een maand lang mailtjes binnen met de vraag wanneer de verkoop gaat straten.�

Mochten mensen nog mee willen doen aan het wedstrijdelement op 8 december in het Lindenbergtheater te Nijmegen, dan moet men zich nu snel aanmelden, er zijn nog twee plaatsen vrij. Je kunt je aanmelden via je eigen COC of andere organisatie. Kijk voor meer informatie op www.cocsongfestival.nl.
Provincie:
Tag(s):