donderdag, 26. juli 2007 - 8:54

Coen en Sander nemen single op met 3J's

Volendam

Sander Lantinga en Coen Swijnenberg, van de 3FM Coen en Sander Show, hebben donderdag een smartlap opgenomen met de 3J's. De Volendamse jongens, Jan Dulles, Jaap Kwakman en Jaap de Witte, waren te gast in de Coen en Sander Show toen Lantinga samen met de luisteraars de tekst voor het nummer 'Ik lach mijn tranen weg' schreef. De3 opnames met Coen verliepen gladjes maar Sander had wat meer moeite met het inzingen van het nummer.

Volgens de producent van de Coen en Sander Show, Nathan, heeft Coen wel een zangstem. Sander daar integen wist dat het hem wat meer moeite zou kosten om de plaat in te zingen. Maar volgens de 3J's komt het helemaal goed.

Zanger Dries Roelvink reageerde tijdens de uitzending en liet weten het een vreselijk slecht nummer te vinden als het hem was aangeboden zou hij het nummer zeker hebben afgekeurd.

TV-oranje, een nationale muziekzender, zorgt ervoor dat het numemr wordt uitgezonden en draagt ook bij in het opnemen van een bijpassende videoclip in het vissersdorp. Terwijl Sander en Coen druk doende waren met het opnemen van de videoclip zorgden de 3J's voor het afmaken van de plaat. Vanmiddag zal het nummer voor het eerst te horen zijn in de show bij 3FM.
Categorie:
Tag(s):