dinsdag, 16. oktober 2007 - 18:08

College maakt gebaar naar Teteringen

Breda

Drie woongebieden en de multifunctionele accommodatie De Mandt uit het bestemmingsplan Bouverijen schuiven verder op naar het westen en komen daarmee verder van de bestaande bebouwing te liggen. Daarmee maakt het college van burgemeester en wethouders van Breda een gebaar aan de bewoners van de wijk Kerkeind uit Teteringen.

Concreet schuiven de twee woongebieden ten noorden van de fietsverbinding Kerkeind-Waterakkers, twee meter op naar het westen. Het woongebied ten zuiden van de fietsverbinding en de multifunctionele accommodatie De Mandt komen vier meter verder van de wijk Kerkeind af te liggen.

Coördinerend wethouder van Teteringen, Janus Oomen: ‘We hebben hiermee het uiterste gedaan wat financieel én planmatig binnen het bestemmingsplan Bouverijen mogelijk is.‘

De aanpassing in het bestemmingsplan Bouverijen komt na de bespreking van de bestemmingsplannen Bouverijen-Woonakker, Meulenspie-Valkenstraat en Waterdonken-Waterakkers in de commissie Bouwen en wonen van 9 oktober jongstleden.
Provincie:
Tag(s):