donderdag, 6. september 2007 - 15:25

Comfort in de badkamer = veel afleg- en opbergruimte

Amsterdam

Een mooie, comfortabele badkamer staat bij velen hoog op het verlanglijstje. Er is tegenwoordig veel keuze badkamerproducten in allerlei stijlen en designs. De badkamer kan bijvoorbeeld ingericht worden als een stijlvolle minimalistische ruimte, als een gezellige, warme ruimte met een echte woonsfeer of als een praktische gezinsbadkamer.

Voor welke stijl of inrichting ook gekozen wordt, in alle gevallen geldt dat royale afleg- en opbergruimte rondom de wastafel onontbeerlijk is voor echt comfort. Want zelfs de meest stijlvolle badkamer verliest aan aantrekkingskracht wanneer deze rommelig is.

Sanitairfabrikant Keramag biedt wastafels die volop ruimte bieden aan allerhande benodigdheden. Zelfs een kleine badkamer biedt met de juiste wastafelkeuze royaal comfort. Echte ruimtewinners zijn bijvoorbeeld de asymmetrische wastafels met een grote aflegruimte links of rechts van de waskom. Ook de hoekwafel is een geliefde optie in de kleine badkamer. In combinatie met een wastafelonderkast biedt de wastafel zelfs in kleine ruimtes voldoende opbergruimte.

Een mooi voorbeeld van comfortabele wastafel voor de kleine badkamer is de Vitelle hoekwastafel met speciale onderkans; een echt ruimtewonder. De kast biedt naast een afsluitbare kast een speels open schap voor spullen die best gezien mogen worden. De hoekwastafel heeft een asymmetrisch design, waardoor een vergeten hoek, met de fraaie ronde vormgeving van de wastafel en de onderkast, optimaal benut wordt.
Categorie:
Tag(s):