maandag, 1. oktober 2007 - 21:03

Condoleance-register geopend voor medewerksters Kruidvat

Winterswijk

Kruidvat heeft op haar website een condoleanceregister geopend voor haar medewerkers die gisteren tijdens een noodlottig ongeval om het leven zijn gekomen. Burgemeester Thijs van Beem van Winterswijk heeft zijn medeleven betuigd met een bericht op de Gemeentesite.

"Zondag 30 september kreeg ik het trieste bericht dat achttien medewerkers van een Kruidvatfiliaal in onze gemeente betrokken waren bij een vlotongeval met dodelijke afloop voor één van deze medewerkers, een inwoonster van de gemeente Oost Gelre. Later in de avond volgde het bericht dat een tweede slachtoffer - een inwoonster van Winterswijk - ook is overleden.

Langs deze weg wil ik de familie en nabestaanden van beide slachtoffers veel sterkte en kracht toe wensen. Zij krijgen een zwaar verlies te verwerken. Ook de overige slachtoffers en medewerkers van de Kruidvatfilialen wil ik veel sterkte toewensen. Zij verliezen twee collega’s.

Maandagmorgen ben ik aanwezig geweest bij een bijeenkomst met de slachtoffers en de nabestaanden om mijn medeleven te betuigen. Ook de komende dagen blijf ik persoonlijk betrokken. De regiopolitie en het KLPD onderzoeken de toedracht van het ongeval. Daarop kan ik nu verder inhoudelijk niet ingaan. Ik wil nogmaals mijn medeleven betuigen aan de nabestaanden en de overige slachtoffers en ik hoop dat iedereen die hen kent, hen bij wil staan in deze moeilijke tijden."

Vrienden en familie kwamen op maandagavond bijeen om bij de Kruidvat Misterade bloemen te leggen en om stil te staan bij het leed wat gisteren is geschied. Hier vond men ook troost en weerwoord bij elkaar.
Provincie:
Tag(s):