zaterdag, 6. oktober 2007 - 13:07

Controle "In Goes Uit"

Goes

Politie Zeeland heeft van vrijdag 21.30 uur tot zaterdag 12.30 uur een grote controle gehouden in Goes genaamd "In Goes Uit". Het verkeer dat Goes in en uit ging is uitgebreid gecontroleerd. Voor het eerst werd een documentenscanner op locatie gebruikt.

Verkeerspolitie, wijksecretariaat, vreemdelingenpolitie, vrijwillige politie, havenpolitie, recherche, studenten van de politieacademie, de inspectie van Verkeer en Waterstaat en Veilig Verkeer Nederland werkten samen bij deze controle.

De doelstelling was de veiligheid en het veiligheidsgevoel onder (uitgaans)publiek te vergroten.

Er werden boetes uitgedeeld voor het rijden onder invloed, het in bezit zijn van weed en spacecake, het in bezit zijn van een stiletto en er werden openstaande boetes geïnd.

Enkele bestuurders konden geen rijbewijs tonen, hadden hun voertuig niet APK laten keuren of hadden geen ID-kaart bij zich. Een andere automobilist negeerde een doorgetrokken streep. Ook werd geconstateerd dat banden en verlichting van voertuigen niet in orde waren en eenmaal was een werkmap van een taxi niet ingevuld en was een rijbewijs in drie stukken uiteen gevallen.

Er werden geen valse identiteitspapieren aangetroffen.
Provincie:
Tag(s):