vrijdag, 28. september 2007 - 14:21

Cursus duurzaam ondernemen

Terneuzen

De gemeente Terneuzen organiseert samen met ondernemersvereniging Terneuzen Zuid West, de stichting Stimular en de provincie Zeeland de cursus ‘Duurzaam Ondernemen’. Deze cursus is gericht op bedrijven die gevestigd zijn in Handelspoort en aan de Mr. F.J. Haarmanweg in Terneuzen en die lid zijn van ondernemersvereniging Terneuzen Zuid West.

In de cursus maken de deelnemers in vier bijeenkomsten kennis met duurzaam ondernemen en krijgen ze praktische én inspirerende kennis en gereedschappen aangereikt om (nog) duurzamer te ondernemen en de milieukosten van hun bedrijf te verlagen.

De MKB-Milieubarometer, ontwikkeld door de stichting Stimular en onderdeel van de cursus, helpt de deelnemers hierbij door op eenvoudige wijze de milieubelasting van hun bedrijf (energie, water, afval, afvalwater, luchtemissies, transport) inzichtelijk te maken.De vier cursusbijeenkomsten vinden plaats tussen september 2007 en april 2008.

De eerste cursusbijeenkomst is op donderdag 27 september van 17.00 tot 20.00 uur in het stadhuis in Terneuzen. Bij grote belangstelling wordt gekeken of er nog een extra eerste bijeenkomst georganiseerd kan worden.Bedrijven kunnen het aanmeldingsformulier en een informatiebrochure downloaden op www.terneuzen.nl.
Provincie:
Tag(s):