donderdag, 14. juni 2007 - 16:24

Dagje uit voor het goede doel

Goes

De stichting Sail4Charity organiseert op 16 juni 2007 een zeilwedstrijd, vaartochten, loterij en jumpen op het Goese Sas. De opbrengsten van deze dag komen ten goede aan de KWF Kankerbestrijding. Liefhebbers van boottochten kunnen zaterdag ook een rondje varen op de Oosterschelde.

Voor 2,50 euro kunnen ze meevaren op het start- en finishschip van de zeilwedstrijd. Aanmelden hiervoor kan via info@sail4charity.nl.

Op het Goese Sas zijn 's middags, tijdens de zeilwedstrijd de Charity Cup, ook allerlei activiteiten voor niet-zeilers. Zo staat er een springkussen en is er een steigerbar en een loterij waar leuke prijzen te winnen zijn. Om 15.30 uur kan iedereen Jumpen voor het Goede doel met Balletstudio Free. Via www.sail4charity.nl kunnen deelnemers een sponsorformulier downloaden zodat ze zich kunnen laten sponsoren.

Overdag op 16 juni worden tijdens de Charity Cup zeilwedstrijden georganiseerd voor kajuitjachten in zowel de toer- als wedstrijdklasse. De wedstrijden vinden plaats op de Oosterschelde. Zeilers kunnen zich inschrijven voor de wedstrijd via het inschrijfformulier op de website van de stichting: www.sail4charity.nl of vrijdagavond 15 juni van 19.00 tot 21.00 uur op het Goese Sas.

De benefietavond begint om 20.00 uur. De avond eindigt om 23.00 uur met de overhandiging van een cheque aan het KWF door loco-burgemeester dhr. Dieleman.

Kaarten voor de benefietavond in Theater de Mythe kosten 12,50 euro, voor jongeren t/m 18 jaar en studenten kost een kaartje 7,50 euro. De opbrengsten van de benefietavond gaan rechtstreeks naar het KWF. Kaarten zijn te bestellen via www.sail4charity.nl of voor aanvang van de benefietavond in de Mythe.
Provincie:
Tag(s):