dinsdag, 8. mei 2007 - 21:20

Daihatsu nóg zuiniger met het Earth-pakket

Vianen

Daihatsu introduceert voor alle nieuwe Daihatsu’s het Earth-pakket. Dit ‘groene’ actiepakket bevat accessoires waarmee het rijden met een Daihatsu nóg zuiniger wordt. Het Earth-pakket bestaat uit een navigatiesysteem en stikstof in de banden. Bovendien steunt iedere klant met het Earth-pakket het Wereld Natuur Fonds, door middel van een éénjarig donateurschap van het WNF, welke bij het pakket inbegrepen is.

Met het Earth-pakket tracht Daihatsu wederom – direct en indirect – iets voor de natuur te doen. Het navigatiesysteem zorgt ervoor dat altijd de kortste route gereden wordt. Dit bespaart de berijder brandstof en zorgt eveneens voor minder CO2-uitstoot. De stikstof in de banden zorgt ervoor dat banden langer op de juiste spanning blijven, wat leidt tot minder brandstofverbruik.

Met het éénjarig donateurschap van het Wereld Natuur Fonds steunt men deze organisatie in diverse projecten waarbij het behoud van de natuur centraal staat. Indien de klant bovendien voor een cruise control kiest, kan er nóg zuiniger gereden worden.

Het Earth-actiepakket is verkrijgbaar voor € 229,- en kan indien gewenst uitgebreid worden met een cruise control tegen meerprijs.
Categorie:
Tag(s):