dinsdag, 3. juli 2007 - 21:39

Dalen onthaalt Bea Sneep tijdens 400 kilometer sponsortocht

Dalen

Bea Sneep (38) uit Stadskanaal, die gisteren per rolstoel begonnen is aan haar 400 kilometer lange sponsortocht voor Personal Service Dogs, is dinsdagmiddag hartelijk onthaald in Dalen. De Stichting Dalen Promotie, Miss Summer Dalen 2006 en de loco-burgemeester van de gemeente Coevorden hebben Bea vanmiddag op een bijzondere manier welkom geheten tijdens de tweede dag van haar sponsortocht.

Bea maakt sinds 12 jaar gebruik van een rolstoel en wordt tijdens haar tocht begeleid door haar hulphond Fingal. Met de monstertocht van Stadskanaal naar Vaals (ongeveer 400 kilometer) hoopt Bea Sneep zoveel mogelijk geld binnen te halen voor Stichting Personal Service Dogs in Tweede Exloërmond.

De Stichting Personel Dogs is een gespecialiseerd opleidingsinstituut voor hulphonden voor mensen met een motorische beperking. De vergoeding van de zorgverzekeraars die de stichting ontvangt voor het opleiden van honden is niet voldoende. Door sponsoring moet de rest van de kosten gedekt worden.

Bea arriveerde dinsdagmiddag rond 15.00 uur in Dalen. Daar werd ze in het centrum ontvangen door een delegatie van de Stichting Dalen Promotie, loco-burgemeester Truus Pot-Eland van de gemeente Coevorden en Miss Summer Dalen 2006 waren hierbij aanwezig.

Na haar binnenkomst ging Bea naar minicamping en theetuin De Vlinder in Coevorden, waar ze overnacht en haar rustdag op woensdag 4 juli doorbrengt. Donderdag vertrekt ze vervolgens richting Hardenberg.
Provincie:
Tag(s):