maandag, 22. oktober 2007 - 19:00

Dansani gaat voorbij de grenzen van de badkamer

Amsterdam

Dansani staat bekend als fabrikant van meubels en accessoires voor de badkamer. Nu gaat Dansani een stap verder. De series Calidris Classic en Calidris Natura zijn uitgebreid met garderobe- en woonmeubels voor de ruimten die aansluiten op de badkamer en de toiletruimte, zoals de entree, overloop en slaapkamer.

Daarmee speelt Dansani in op het feit dat de badkamer over het algemeen te klein is om alle gewenste opbergruimte en comfort te bieden. Door aangrenzende ruimten in eenzelfde sfeer en stijl in te richten met bijpassende meubels blijft een harmonieuze sfeer gewaarborgd. Met deze uitbreiding presenteert Dansani zich als harmonieus inrichter voor diverse woon- en leefruimten.

De Calidris garderobemeubels slaan een brug tussen de traditionele garderobe en de badkamer. Ze bieden een keur aan opbergmogelijkheden, ook in kleine ruimten. Met de geringe dieptes van 31,2 en 44 cm passen de meubels ook in veelal krap bemeten ruimten, zoals entree en overloop. De meubels zijn modulair van opzet, zodat ze naar eigen wens en behoefte samengesteld kunnen worden.

Zo kan bijvoorbeeld een entree voorzien worden van een garderobekast, in dezelfde stijl van bv. de toiletruimte. Er kan gekozen worden voor een luchtige inrichting met zwevende modules of voor een compactere oplossing met kasten op sokkels.

De serie Calidris Classic kenmerkt zich door een heldere, kubistische vormgeving en flexibele toepassingsmogelijkheden van de verschillende modulaire elementen voor een individuele inrichting van zowel de grote als de kleine badkamer. De serie Calidris Natura is voorzien van echt houtfineer in eiken en teak voor een warme, natuurlijke uitstraling. Dansani werkt sinds lange tijd samen met het Designatelier Vecht & Kjær voor de ontwerpen van de collecties.
Categorie:
Tag(s):