donderdag, 14. juni 2007 - 16:53

De ‘Hummer’ onder mobiele harddrive's

Delft

Freecom introduceert als eerste fabrikant een externe Hard Drive voor mobiel gebruik met een capaciteit van 250GB. En dat biedt voldoende ruimte voor weken films, duizenden foto’s, maanden muziek en honderden andere bestanden. De ToughDrive Pro is een oersterke strak vormgegeven 2.5� hard drive met een geïntegreerde USB 2.0-kabel en is USB-powered, waardoor een aparte stroomvoeding overbodig is. Dit opslagwondertje biedt door zijn zacht siliconen behuizing maximale databescherming! Gegevens altijd en overal veilig, zelfs na een val van 2 meter hoogte!

‘Storage & security’ gaan steeds vaker en beter hand in hand, gegevens worden beschermd door middel van paswoorden en versleutelingen, maar vanaf nu wordt data ook fysiek beveiligd. Het ingebouwde anti-shock-mechanisme zorgt voor veel stabiliteit en fungeert bij een val als bumper/schokbreker. Daarnaast zorgt de zacht siliconen behuizing van de ToughDrive Pro voor extra bescherming. Zo wordt de ToughDrive op twee manieren beschermd tegen schokken, stoten of een mogelijke val.

Met een capaciteit tot 250GB biedt de ToughDrive Pro voldoende ruimte voor duizenden bestanden. En met zijn kleine afmetingen neemt de ToughDrive Pro minimale ruimte in beslag en is daarmee ideaal voor mobiel gebruik. Het meenemen van een aparte voeding is niet meer nodig, want de ToughDrive Pro is volledig buspowered. De razendsnelle USB 2.0-interface zorgt voor hoge datadoorvoersnelheden.

De ToughDrive Pro wordt standaard geleverd met geïntegreerde USB 2.0-aansluitkabel, software en de gebruikelijke 2 jaar garantie met gratis onbeperkt helpdesk support. De ToughDrive Pro is vanaf nu verkrijgbaar voor € 189,00 (120GB), € 249,00 (160GB) en € 289,00 (250GB). Verkoopadviesprijzen zijn inclusief BTW.
Categorie:
Tag(s):