vrijdag, 22. juni 2007 - 7:55

'De Cler kiest voor Feyenoord'

Tim de Cler speelt komend seizoen in het shirt van Feyenoord. Dat meldt het Algemeen Dagblad. De linksback van AZ kon ook naar PSV, maar kiest verrassend genoeg voor de Rotterdammers, die gisteren tot een akkoord kwamen met de speler.

Voor hoeveel seizoenen De Cler heeft getekend, is niet bekend. Over de hoogte van de transfersom is evenmin iets openbaar geworden. De 28-jarige verdediger had bij AZ nog een contract voor een jaar, maar wilde die verbintenis niet verder verlengen. De Cler liet weten toe te zijn iets aan nieuws. Dat leek eerst het buitenland te worden, daarna PSV, maar de nieuwe stap is nu dus Feyenoord.

De Cler zal in De Kuip de nieuwe linksback worden. Dat is goed nieuws voor Royston Drenthe, die vorig seizoen als linkerverdediger speelde, maar op het EK onder 21 laat zien dat hij als linkermiddenvelder veel beter uit de verf komt.

Met De Cler heeft Feyenoord de eerste 'A-speler' binnen. Zo noemde interim-manager Peter Vogelzang de categorie spelers, gekenmerkt door hun ervaring en Nederlandse nationaliteit, waarnaar de Stadionclub op zoek is. Feyenoord hoopt nog altijd op Kevin Hofland en Roy Makaay. Ook Denny Landzaat zou in de belangstelling staan van de club.
Categorie:
Tag(s):