zondag, 6. mei 2007 - 11:22

De Nissan NOTE een jaar in Nederland

De Nissan NOTE is een jaar in Nederland en dat wordt gevierd. Iedereen die de succesvolle compacte MPV in de uitvoering Acenta bij de Nissan dealer aanschaft, krijgt nu een gratis optiepakket ter waarde van bijna € 1.500,-. De Nissan NOTE Acenta is al een rijk uitgeruste auto met onder meer een in hoogte verstelbare bestuurdersstoel, stuurwielbediening voor de radio/CD-speler en boordcomputer, een verschuifbare achterbank, een bestuurders- en passagiersairbag, zij-airbags, elektrisch bedienbare ramen vóór en achter, elektrisch bedienbare en verwarmde buitenspiegels en mistlampen vóór.

Het Comfort Pack, dat kopers van deze auto nu gratis ontvangen, maakt deze auto echter helemaal compleet. Met dit Comfort Pack ter waarde van € 1.450,- is de Nissan NOTE Acenta namelijk ook nog eens voorzien van 15-inch lichtmetalen velgen, een 6 CD-wisselaar, een volautomatische airconditioning, een regensensor, automatische in/uitschakelbare koplampen, gordijnairbags en actieve hoofdsteunen.

Het Comfort Pack mét ESP (Electronic Stability Program) is nu verkrijgbaar voor slechts € 750,- in plaats van de gebruikelijke € 2.200,-. Bovendien is de NOTE nog eens extra verlaagd in prijs en al te koop vanaf € 18.495,-.

Nissan biedt voor de NOTE de keuze uit twee moderne benzinemotoren, een 1,4-litermotor met een vermogen van 65 kW (88 pk) en een 1,6-litermotor met een vermogen van 81 kW (110 pk) beschikbaar zowel als manueel geschakeld en automaat. Daarnaast zijn er ook twee moderne common-rail dieselmotoren met een turbolader beschikbaar voor de NOTE: één met een vermogen van 50 kW (68 pk) en één met een vermogen van 63 kW (86 pk).
Categorie:
Tag(s):