woensdag, 4. juli 2007 - 10:15

De Roy van Zuydewijn opent vuur op Beau van Erven Dorens

Amsterdam

Ex-royalty Edwin de Roy van Zuydewijn heeft nu zijn pijlen gericht op Beau van Erven Dorens. De presentator zou vijf geluidsbanden van De Roy van Zuydewijn voor zijn studentenzender Campus TV bezitten, daarop zou de ex-man van Prinses Margaritha zijn beklag doen over de Oranjes. De Roy van Zuydewijn wil deze cassettebandjes nu terug anders dreigt hij met een kort geding.

Beau van Erven Dorens reageerde voor SBS Shownieuws lacherig op de 'dreigende rechtzaak' van Roy van Zuydewijn. "Hij kan de bandjes terug krijgen hoor. Woensdag zal ik ze om 12.00 uur voor het Paleis op de Dam aan hem overhandigen. Dat weet hij vast nog wel te vinden."

Sinds 28 mei is op Campus TV een fragmentvan de bandjes te beluisteren. Hoe de zender aan de bandjes is gekomen blijft geheim.

Geen van de partijen kwam woensdag echter opdagen. Op de website van Campus tv staat wel het volgende bericht te lezen. 'Inmiddels hebben nog twee partijen bij ons gemeld die zeggen dat de tapes aan hen toebehoren. Wij doen dus even helemaal niks. De tapes verdwijnen voorlopig in de campus-kluis en zullen daar, naast de Srebrenica foto's, blijven liggen tot de rechtmatige eigenaar zich aandient.' Dit wordt zeker vervolgd.
Categorie:
Tag(s):