vrijdag, 16. november 2007 - 11:52

De Wieken in boek ‘Beste bedrijventerreinen van Nederland’

Hoogeveen

Bedrijventerrein De Wieken is opgenomen in het boek “Beste Bedrijventerreinen van Nederland�. In dit jaarboek zijn achttien bedrijventerreinen beschreven die behoren tot de beste van Nederland. Alle terreinen zijn door experts beoordeeld op een tiental criteria.

De gemeente Hoogeveen is een aantal jaren geleden gestart met het revitaliseren van De Wieken. “De Wieken hoort op basis van de voorgenomen plannen en het werk wat er tot nu toe is verricht tot de beste achttien in Nederland. Dit is een mooie opsteker maar dit is slechts het begin�, aldus wethouder Ton Bargeman.

Bargeman spreekt van ‘gepaste trots’omdat De Wieken nu al bij de beste achttien zit en op basis van objectieve criteria alleen nog maar verder kan groeien. Op basis van de scores kan geconcludeerd worden dat De Wieken in de toekomst nog veel kan verbeteren op het gebied van beeldkwaliteit, verkeer en vervoer en beveiliging.

In het boek geven enerzijds de terreinen zélf hun visie op deze criteria, anderzijds werden zij onderzocht door zes experts uit de markt, in samenwerking met het expertisecentrum VastgoedBeter van de Hanzehogeschool Groningen. De experts, werkzaam bij bedrijven als Siemens, Tauw, ING Real Estate, Ecorys, Hanzevast en Goudappel Coffeng hebben elk vanuit een specifieke invalshoek inbreng geleverd.
Provincie:
Tag(s):