dinsdag, 28. augustus 2007 - 19:37

De zomer is in Poort nog niet voorbij..

Almere

En daarom organiseert strandpaviljoen Poort Dok in samenwerking met de gemeente Almere en VC Omniworld een aantal leuke activiteiten. Dit meldt de gemeente Almere vandaag op haar site.

Beachvolleyball

Op zondag 2 september a.s. is er een beachvolleyballdag voor jong en oud. Het evenement dat op het Almeerderstrand plaatsvindt, begint om 12.00 uur en eindigt om 18.00 uur. U kunt niet alleen de echte professionals bewonderen, maar zelf ook een partijtje meedoen of zelfs training krijgen. Bij droog weer wordt er ook voor een tafeltennistafel gezorgd. Omniword Music zorgt ervoor dat het geheel begeleid wordt door zwoele latin en lounge muziek. En bij strandpaviljoen Poort Dok kunt u natuurlijk genieten van een hapje en een drankje.

Van zeilen tot kampvuurconcert

Zondag 16 september is de strandsportdag. Voor jong en oud zijn er sportieve activiteiten georganiseerd, zoals zeilen, vliegers bouwen of schat zoeken. Zaterdag 22 september is filmavond. Lekker kijken naar een goede film op een groot doek. En als het een beetje fris is, ligt u lekker onder een
dekentje. Op zondag 23 september vindt het brunchconcert plaats. Heerlijke hapjes onder begeleiding van mooie klassieke muziek. Op 28 september wordt het alweer wat kouder, dus tijd voor een kampvuurconcert.

Heropening informatiecentrum Almere Poort

Zaterdag 29 september wordt een dag vol leuke dingen. In het kader van de officiële opening van het informatiecentrum Almere Poort worden er zowel bij Poort Dok als in het informatiecentrum in het centrum voor Top- en Breedtesport activiteiten georganiseerd. Natuurlijk wordt er gezorgd voor vervoer tussen de beide lokaties. Meer info over het programma op
www.almere-poort.nl of www.poort-dok.nl
Provincie:
Tag(s):