dinsdag, 3. juli 2007 - 9:36

Denderende Muziek Donderdagen met roze-randje

Enschede

Mensen die tijdens de zomermaanden niet op vakantie gaan hoeven zich in Enschede zeker niet te vervelen. Ook dit jaar organiseert het Enschede Uitburo met een aantal partners namelijk weer de succesvolle zomerserie: Denderende Muziek Donderdagen.

Vijf donderdagen achter elkaar krijgt de Oude Markt elke week een ander thema. Op donderdag 19 juli geeft uitgaansgelegenheid ‘t Bölke het startsein met een totaal vernieuwde show genaamd: ‘Club-Blij’.

Het wordt een avondvullend programma met een roze-randje. Spectaculaire show-elementen zullen de Oude Markt op z’n kop zetten. “De mensen hoeven zich zeker niet te vervelen, maar we willen echt nog niets verklappen. Mensen vinden het immers leuk om verrast te worden. Daar spelen wij op in. En verrast worden zullen ze dit jaar zeker!�

De Denderende Muziek Donderdag van ‘t Bölke begint om 20:00 uur en is op de Oude Markt om middernacht afgelopen. Voor wie er geen genoeg van kan krijgen is er een ‘afterparty’ in ’t Bölke. Een unieke kans voor mensen die daar nog nooit zijn geweest om deze unieke uitgaansgelegenheid eens in vol bedrijf te zien. De discotheek gaat open vanaf 23:00 uur.
Provincie:
Tag(s):