zondag, 17. juni 2007 - 13:51

Dennis van der Geest ambassadeur van Fight cancer

Amsterdam

Zaterdag heeft Fight cancer haar nieuwe ambassadeur gepresenteerd:
de meervoudige Judo Kampioen Dennis van de Geest. Dennis is, samen met ambassadeur Aram van der Rest (ONM), het gezicht van het nog jonge Fight cancer. Deze Fighter is bij het nieuwe initiatief wel op zijn plaats.

Zijn vechtersmentaliteit op de mat komt overeen met het gevecht dat kankerpatiënten voeren. Dennis zegt zelf over Fight cancer: 'Iedereen heeft of krijgt net als ik steeds meer in zijn of haar directe omgeving met kanker te maken. En omdat ik mijn energie naar knokken op de mat, wil inzetten voor vechten tegen kanker, zet ik mij in voor Fight cancer.

Dennis van der Geest die ook DJ is, heeft daarom zijn eerste single zaterdagavond ten gehore gebracht, en als kersverse ambassadeur
draagt hij dit nummer op aan Fight cancer. Met de opbrengsten van de dance hit financiert Fight cancer wetenschappelijk kankeronderzoek, voorlichting en begeleiding. Naast belangeloos optreden als DJ op festivals ter promotie van Fight cancer, zal Dennis zich ook inzetten op meerdere promotionele activiteiten.

Dennis is 31 jaar en vader van twee zoons. Hij is Wereld Kampioen Judo in de categorie boven de 100 kg en bekend als televisie presentator van ondermeer het BNN programma 'Doe maar normaal'. Daarnaast is hij actief als DJ. Zijn doorzettingsvermogen en positieve levensinstelling passen bij het motto van Fight cancer: Love life- Fight cancer!
Categorie:
Tag(s):