woensdag, 12. september 2007 - 8:22

Dode bij schietpartij Roosendaal

Roosendaal

De politie van district Bergen op Zoom formeerde woensdag 12 september 2007 een Team Grootschalig Onderzoek. Dat gebeurde naar aanleiding van het gewelddadige overlijden van een nog onbekende man. De man is vermoedelijk door vuurwapengeweld om het leven gekomen. De identiteit van het slachtoffer is op dit moment nog niet vastgesteld.

Woensdagochtend 12 september kwam omstreeks 04.30 uur bij de gemeenschappelijke meldkamer het bericht binnen over gegil en schoten, die gehoord waren in de omgeving van het ‘Emile van Loonpark’ in Roosendaal. Agenten doorzochten het park en troffen daar niets aan. Het onderzoek werd uitgebreid. In café ‘La Montagne Verte’ gevestigd aan de Stationsstraat 6a in Roosendaal vonden de agenten vervolgens het overleden slachtoffer.

Meteen is de directe omgeving afgezet en een grootschalig onderzoek gestart. De technische recherche is op de plaats van het delict begonnen een uitgebreid onderzoek naar sporen en het veilig stellen van deze sporen. Rechercheurs zijn gestart met een buurtonderzoek en hebben inmiddels al diverse getuigen verhoord. Ook zal er in het laboratorium van het Nederlands Forensisch Instituut in Rijswijk sectie plaats vinden op het stoffelijk overschot.
Het onderzoek vindt plaats onder leiding van de Officier van Justitie en het onderzoeksteam bestaat uit circa 25 rechercheurs.

In het kader van het sporenonderzoek heeft de politie de gemeente Roosendaal gevraagd om een deel van de Stationsstraat af te zetten en een tijdelijke omleidingroute in te stellen.
Provincie:
Tag(s):