vrijdag, 6. juli 2007 - 15:58

Dode bij woningbrand Tilburg omgekomen door misdrijf

Tilburg

De man die gistermorgen dood in een flatwoning in de Capucijnenstraat werd aangetroffen, betreft de 41 jarige bewoner. Naar aanleiding van het ingestelde onderzoek gaat de politie uit van een misdrijf. Twintig rechercheurs werken aan deze zaak. Vanmiddag wordt in het Nederlands Forensisch Instituut (NFI) in Den Haag sectie op het stoffelijk overschot verricht.

Gistermorgen tegen 08.00 uur spoedden de hulpdiensten zich voor een binnenbrand in een flatwoning naar de Capucijnenstraat. Tijdens bluswerkzaamheden troffen brandweerlieden in de woning het stoffelijk overschot van een man aan. De bewoners van de omliggende flatwoningen werden door de politie gewekt en geëvacueerd. Omdat het ingestelde sporenonderzoek gisteravond nog niet afgerond was, konden de bewoners van de omliggende flatwoningen niet terug naar hun woning. De gemeente verzorgde voor de bewoners van vijf appartementen opvang in een hotel. De overige bewoners hebben zelfstandig onderdak geregeld voor de nacht bij vrienden en familie.

Omdat het sporenonderzoek in de centrale ruimte van het appartementencomplex nog niet afgerond is kunnen de bewoners op dit moment niet terug naar hun huis.
Provincie:
Tag(s):