zondag, 20. mei 2007 - 15:27

Dode en drie gewonden bij ongeval

Willemstad

Bij een eenzijdig verkeersongeval aan de Malthaweg in Willemstad is zondagmorgen een 31-jarige inwoner van Mijnsherenland om het leven gekomen. Drie andere inzittenden, een 40-jarige inwoner van Mijnsherenland, een 25-jarige inwoonster van Willemstad en een vrouw uit Heinenoord raakten bij de aanrijding licht gewond.

De auto van het viertal, reed rond 08:00 uur over de Malthaweg, komende uit de richting van de Rijksweg A29, in de richting van de vesting in Willemstad en raakte in een bocht door nog onbekende oorzaak van de weg af. Het voertuig is daarbij uit de bocht gevlogen en op zijn kop terecht gekomen. Het 31-jarige slachtoffer is ter plaatse aan zijn verwondingen overleden.

Verkeersongevalanalisten van de technische recherche hebben ter plaatse een onderzoek ingesteld naar de oorzaak van het ongeval. Personeel van de traumahelikopter verleende assistentie aan hun collega’s die met drie ambulances waren uitgerukt. Ook de brandweer verleende assistentie bij het ongeval. Over de exacte toedracht is nog geen duidelijkheid. In verband de emotionele toestand van de drie licht gewonden heeft de politie van hen nog geen verklaringen kunnen opnemen.
Provincie:
Tag(s):