vrijdag, 29. juni 2007 - 13:36

Dolly Dots DVD nu al goud

Amsterdam

Sinds donderdag is hij pas officieel te koop, de DVD van het reünieconcert van de meidengroep Dolly Dots, en nu is hij al goed voor goud. Meer dan 40.000 exemplaren werden er op voorhand besteld. Op de DVD staat ene compilatie van de drie concerten die de dames eind mei in het Rotterdamse Ahoy gaven.

Angela, Esther, Patty, Ria, Anita en Sjeel brachten onder andere 'Love me just a little bit more', 'She's a liar' en 'Only the rain' ten gehoren. Rapper Brainpowers bracht een geheel eigen versie van 'PS' ten gehore en ook deze staat op het schijfje.

De act van cabaretier Richard Groenedijk en de presentatoren Mike Starink, Danny Rook, Jeroen Kijk In De Vegte, stylist Maik de Boer en visagist Leco van Zadelhoff die de beide Dolly Dots songs 'Rolerskating' en 'Tell it all about boys' zongen is ook onderdeel van de DVD.

Ook het ontroerende nummer 'Jij Hoort Bij Mij', wat Angéla (Sjeel) tijdens de concertreeks voor haar zoontje Sam zong is als bonutrack aan de DVD toegevoegd. De opbrengst van het nummer komt ten goede van de Stichting Sam.
Categorie:
Tag(s):