maandag, 6. augustus 2007 - 20:39

Doorrijden na aanrijding met letsel

Middelburg

Maandag fietste een 28-jarige Vlissinger met zijn vriendin achterop over de Zusterstraat in Middelburg. De rit ging in de richting van de Varkensmarkt.Ter plaatse is de straat een beetje smal en de Vlissinger is dus uiterst rechts gaan fietsen. Hij werd tegemoet gereden door een zwarte cabriolet die niet wilde uitwijken.

De auto schampte de fietser die, tengevolge van dat schampen, in een gootje reed en ten val kwam. Hij liep hierbij pijn op aan zijn milt, schouder, heup en ribben op. De fietser krabbelde snel overeind en is de auto achterna gereden, want de bestuurder was niet gestop.

Aangekomen in de Vlissingsestraat kon de auto, door een blokkade op de weg, niet meer verder rijden en kon de Vlissinger de bestuurder aanspreken op zijn vreemde gedrag. Hierop werd de man uitgelachen en de auto ging in zijn achteruit en reed wederom weg. Bij deze manoeuvre reed de auto nog twee fietsers aan die eveneens ten val kwamen.

De Zeeuwse politie wil graag in contact komen met de aangereden fietsers en eventuele andere getuigen van deze aanrijdingen.
Provincie:
Tag(s):