maandag, 9. juli 2007 - 22:08

Drentse Fiets 4Daagse op spectaculaire wijze geopend

Emmen

Vanaf dinsdag tot en met vrijdag zal er, weer volop gefietst worden door het Drentse landschap tijdens de 42e Drentse Fiets4Daagse. Naast de startplaatsen Assen, Meppel en Hoogeveen staat Emmen met haar prachtige omgeving ook dit jaar weer volledig ter beschikking voor de fietsers uit binnen –en buitenland, voor startplaats Emmen is het dit jaar feest, het viert namelijk haar 30-jarig jubileum.

Emmen is dit jaar voor de 30e keer startplaats van de Drentse Fiets4 Daagse en daarom is in het Univé Stadion van FC Emmen vanavond op spectaculaire wijze de Drentse Fiets4Daagse geopend.

Het spits werd afgebeten door de freestyle - danceformatie Ultimate Danceforce uit Coevorden. Hierna werd er op een verrassende wijze, tijdens een fietshow geld ingezameld voor verschillende goede doelen, door wielrenner Coen Vermeltfoort van de Rabobank ploeg, wethouder Evenhuis en Joseph Oosting van FC Emmen.

Wethouder Evenhuis verrichte vervolgens de officiële aftrap van de Drentse Fiets4Daagse, waarna het Drents Jeugdorkest met een officieel Fietslied de opening afsloot.

Belangstellende fietsers kunnen zich dinsdag nog opgeven voor de Fiets4Daagse. Het secretariaat van startplaats Emmen is gevestigd in een grote tent op het plein voor het Univé stadion op sportpark Meerdijk. Voor meer informatie kunt u bellen met het secretariaat, tel. (0591) 62 41 20.
Provincie:
Tag(s):