vrijdag, 6. juli 2007 - 9:56

Drie automobilisten betrapt op rijden onder invloed

Goes

De politie heeft afgelopen nacht op de Westerstraat in Goes drie automobilisten betrapt op rijden onder invloed van alcohol.
Rond 00.45 uur zagen agenten vanaf de Varkensmarkt een personenauto met hoge snelheid wegrijden richting de Beestenmarkt.

De agenten reden deze auto achterna, op de Beestenmarkt aangekomen kwam nog een andere auto, zonder verlichting, tussen beide voertuigen rijden. De twee auto’s reden vervolgens met hoge snelheid en veel kabaal Goes uit waarbij tevens een stopbord werd genegeerd.

Op de Westerstraat werden beide voertuigen aan de kant gezet waarna van beide bestuurders een blaastest werd afgenomen. Beide bestuurders hadden met teveel alcohol op achter het stuur gezeten. Eén van hen, een 28-jarige Goesenaar, kreeg een rijverbod van 4 uur en een proces-verbaal. Van de andere automobilist, een 22-jarige man uit de gemeente Tholen, werd zelfs het rijbewijs ingevorderd.
Omstreeks 02.00 uur werd eveneens op de Westerstraat nog een 26-jarige automobilist uit de gemeente Tholen betrapt op rijden onder invloed van alcohol. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur.
Provincie:
Tag(s):