woensdag, 12. september 2007 - 10:06

Drie auto's betrokken bij aanrijding op N279

Heibloem

Bij een ongeval op de N279 in Heibloem zijn woensdagochtend rond 06.45 uur drie personen gewond geraakt. Bij het ongeval waren drie voertuigen betrokken.

Het ongeluk gebeurde rond tien voor zeven toen een auto op de Meijelseweg afremde om linksaf te slaan richting Aan de Heibloem. Die auto werd bestuurd door een 28-jarige vrouw uit Heibloem. Achter haar ontstond een kop-staart aanrijding tussen drie auto’s. Achter de vrouw stopte een 27-jarige automobiliste uit Heythuysen. Daarachter reed een 36-jarige automobilist uit Roggel die net op tijd tot stilstand kwam. En achter die auto reed een 58-jarige automobiliste uit Swalmen. Zij botste er achterop waarna de kop-staart aanrijding tussen de drie voertuigen ontstond.

De vrouw uit Swalmen raakte niet bekneld, maar werd uit voorzorg wel door de brandweer bevrijd. Ze is met borst-, nek- en rugletsel naar het ziekenhuis in Roermond gebracht. De andere twee automobilisten zijn met nek- en rugletsel naar het ziekenhuis in Weert gebracht.

In eerste instantie was er sprake van brand, maar later bleek dat een van de auto’s alleen wat smeulde. Even na acht uur was de weg weer vrij voor het verkeer.
Provincie:
Tag(s):