dinsdag, 13. november 2007 - 22:49

Drie gewonden na slippartij

Sint Oedenrode

Dinsdagmiddag omstreeks 15.45 uur zijn drie automobilisten gewond geraakt bij een verkeersongeval op de Hoogstraat in Sint Oedenrode. Het gaat om een 49-jarige Veghelse, een 49-jarige inwoner van Hoeven en een derde persoon.

Het 49-jarige slachtoffer uit Hoeven en een 24-jarige plaatsgenoot zaten in een auto, bestuurd door de derde persoon (leeftijd en woonplaats onbekend). Ze kwamen uit de richting van Sint Oedenrode toen zij vermoedelijk in de berm terecht kwamen. De bestuurder verloor vervolgens de macht over het stuur en raakte met zijn auto in een slip.
Een 49-jarige Veghelse reed met haar auto over de Hoogstraat in de richting van Sint Oedenrode. Zij kon de tegemoetkomende auto niet meer ontwijken.

De slachtoffers in de auto die in een slip raakte, zaten beklemd. De brandweer heeft hen uit de auto moeten bevrijden. De 49-jarige Veghelse is met onbekend letsel overgebracht naar een ziekenhuis in Eindhoven. Het 49-jarige slachtoffer uit Hoeven had vermoedelijk nekletsel en is net als het derde slachtoffer overgebracht naar het ziekenhuis in 's-Hertogenbosch. De 24-jarige inwoner van Hoeven raakte niet gewond.
Provincie:
Tag(s):