zondag, 18. februari 2007 - 20:27

Drie jongens op carnalvalswagen met hoofden tegen viaduct

Berkel-Enschot

Drie jongeren zijn zaterdag 17 februari gewond geraakt na afloop van de carnavalsoptocht. De drie, 14, 16 en 18 jaar oud en woonachtig in Haaren, maken deel uit van een carnavalsvereniging uit Haaren en zaten op een carnavalswagen. Deze wagen wilde rond 17.30 uur de Bosscheweg oprijden. De jongeren, die met hun rug naar het trekkende voertuig toe zaten, hadden niet door dat de wagen onder een viaduct doorreed.

Het drietal raakten met hun hoofden de rand van de viaduct. Alle drie liepen ze letsel op aan hun achterhoofd. De 16-jarige en de 18-jarige moesten naar het ziekenhuis om hun verwondingen te laten verzorgen. Daar bleek het mee te vallen met het letsel. De 18-jarige is uit voorzorg een nacht ter observatie opgenomen.

Vechtpartij

In het Gelderse Weurt zijn zaterdagavond vier mannen aangehouden na een flinke vechtpartij. Rond 17:30 uur kreeg de politie een melding dat er een massale vechtpartij gaande was in sporthal-dorpshuis de Kloosterhof in Weurt. Daar werd op dat moment een carnavalsfeest gehouden. De politie ging er met meerdere eenheden naartoe en verrichtte vier aanhoudingen. Een groep van ongeveer 40 personen was buiten met elkaar aan het knokken. Hier maakte de politie met haar optreden een einde aan.

Beroving

In Zwolle is zaterdagavond een 17-jarige inwoner van Zwolle beroofd in de carnavalstent op de Grote Markt. De jongen was carnaval aan het vieren en wilde bij de kassa munten gaan kopen. Op weg naar de kassa werd hij door een onbekende man aangesproken. Deze dreigde met een mes en wilde zijn bezittingen. Hierop gaf de jongen zijn geld en mobiele telefoon af.

Kopstoot

De politie in Venray heeft zondagmorgen op het Schouwburgplein een 19-jarige man uit Venray aangehouden toen hij een agent een kopstoot gaf toen hij hem wilde aanhouden. De reden waarom de man werd aangehouden was wildplassen en belediging.
Provincie:
Tag(s):