donderdag, 29. november 2007 - 14:47

Drie mannen aangehouden na achtervolging

Deventer

Op woensdag 28 november, rond 12.00 uur, zijn er drie mannen aangehouden in de wijk Vijfhoek. De drie mannen, een 27-jarige man uit Schalkhaar, een 28-jarige man uit Deventer en een 35-jarige man uit Groningen, hadden zich op de Nico Bolkesteinlaan proberen te ontrekken aan een verkeerscontrole.

De bestuurder deed dit door met zijn auto met hoge snelheid weg te rijden en verschillende verkeersovertredingen te plegen. Na een achtervolging is de auto uiteindelijk klemgereden op de Hendrik Werkmanweg te Deventer. De drie mannen verspreidden zich in de Wijk Vijfhoek.

Meerdere politiemensen zijn achter de mannen aangegaan en met behulp van getuigen kwamen ze de mannen op het spoor. De mannen bleken in een bus te zijn gestapt richting Brinkgreverweg. Het drietal is vervolgens in de bus aangehouden en overgebracht naar het bureau.

In de aangetroffen auto van de mannen bleken goederen, waaronder beeldschermen, te liggen die mogelijk afkomstig zijn van diefstal Na de voorgeleiding is de 28-jarige Deventenaar heengezonden. De 27-jarige man en de 35-jarige man zitten nog op het bureau. De politie heeft de zaak in onderzoek.
Provincie:
Tag(s):