maandag, 24. september 2007 - 10:09

Drie zwaargewonden na ernstig ongeval

Bij een frontale aanrijding op de Provincialeweg- Zuid zijn zaterdagnacht omstreeks 02.00 uur drie personen zwaargewond geraakt. Een personenauto bestuurt door een 18-jarige inwoner van Genderen heeft vermoedelijk geprobeerd een auto in te halen waardoor hij op de weghelft van het tegemoetkomende verkeer terecht kwam. Een auto die vanuit de tegenovergestelde richting naderde kon het voertuig niet meer ontwijken waarna een frontale aanrijding ontstond.

De inzittenden van deze auto, een 37-jarige en een 38-jarige inwoner van Eethen, raakte bij het ongeval eveneens zwaargewond. Alle gewonden moesten door de brandweer uit hun voertuig worden gehaald omdat zij bekneld zaten.

De 18-jarige bestuurder had sinds twee weken zijn rijbewijs en is overgebracht naar het Elizabeth ziekenhuis in Tilburg. Daar is een bloedproef van hem afgenomen omdat het vermoeden bestaat dat hij tijdens de aanrijding onder invloed was van alcohol. Van de derde auto die mogelijk bij de aanrijding betrokken zou zijn is op dit moment niets bekend.

Mogelijk dat de bestuurder van deze auto zich zou kunnen melden bij de politie om zo de exacte toedracht te kunnen achterhalen. De Verkeersongevallen Dienst heeft ook een onderzoek ingesteld naar de toedracht van het ongeval.
Provincie:
Tag(s):