vrijdag, 23. november 2007 - 19:49

Dronken bestuurder negeert stopteken

Tegelen

De politie heeft in de nacht van donderdag op vrijdag een 51-jarige man uit Tegelen aangehouden voor o.a. het negeren van een stopteken. Agenten zagen de man in de nacht van woensdag op donderdag rijden op de Ligusterlaan. Van de man is bekend dat hij regelmatig alcohol drinkt en dat hij ook onder invloed van alcohol zijn auto bestuurd, meldt de politie.

Op het moment dat de man de agenten zag is hij weggereden. Hierop heeft hij enkele stoptekens gekregen. Hier gaf hij geen gehoor aan en reed in de richting van de Duitse grens. De man slingerde over de weg om te ontkomen. Over de grens is de politie de man kwijtgeraakt.

In de nacht van donderdag op vrijdag werd de man wederom gesignaleerd. Hij lag in zijn auto op de Reigerstraat te slapen toen de politie arriveerde. Nadat agenten de man hadden gewekt, probeerde hij weer weg te rijden. Omdat hij de deuren van de auto had afgesloten hebben agenten een raampje moeten forceren om de man te kunnen aanhouden. Ook deze keer bleek de man onder invloed van alcohol te zijn. De man zit in afwachting van verder onderzoek vast.
Provincie:
Tag(s):