zondag, 30. september 2007 - 21:21

Dronken man vergist zich behoorlijk

Gasselternijveen

Een 53 jarige man uit Gasselternijveen heeft zich zaterdagavond behoorlijk vergist. De man, die zwaar onder invloed van alcohol verkeerde parkeerde bij thuiskomst zijn auto op de oprit van de buren twee woningen verder op en probeerde de achterdeur van de woning te openen wat uiteraard niet lukte. Hierop sloeg hij een ruit in en stapte naar binnen.

Toen de 25-jarige bewoner thuis kwam zag hij tot zijn verbazing een auto op de oprit staan en licht branden in de woning. Omdat hij de voordeur niet open kreeg, opende tot zijn stomme verbazing de buurman deze en liet hem binnen.

De onder invloed verkerende buurman was er van overtuigd dat het zijn woning was en bood zelfs de ‘echte bewoner’ iets te drinken aan. Nadat ‘de inbreker’ na enige tijd overtuigd kon worden door de ‘echte’ bewoner dat hij fout was, reed hij in zijn auto naar zijn woning.

De gealarmeerde politie besloot na overleg met de bewoner de man aan te houden voor huisvredebreuk. De verdachte verklaarde “het vreemd te vinden dat zijn hond er niet was en dat het meubilair anders was�. Hij verklaarde tevens bereid te zijn de door hem gemaakte schade te vergoeden.
Provincie:
Tag(s):