maandag, 13. augustus 2007 - 16:09

Duitser overleden na aanrijding

Maarssen

Op zondagavond 12 augustus is een 36-jarige man uit Eisenach (Duitsland) bij een verkeersongeval om het leven gekomen. Rond 22.50 uur reed een 27-jarige automobilist uit Maarssen over de Maarsseveensevaart, komende uit de richting van Tienhoven en gaande in de richting van Maarssen. Over de rechterrijbaan van de Maarsseveensevaart liepen twee mannen van 36 en 38 jaar oud en afkomstig uit Eisenach en Gelsenkirchen (Duitsland) in de richting van Maarssen.

Beide Duitsers werden door de auto aangereden. De 36-jarige overleed ter plaatse aan zijn verwondingen. De 38-jarige man werd per ambulance naar het Diaconessenziekenhuis in Utrecht gebracht. Hij bleek letsel aan zijn rug en knie te hebben. Hij verliet na behandeling het ziekenhuis. Uit de blaastest bleek dat de Maarssense automobilist niet te veel had gedronken.

Zowel de 38-jarige Duister als de 27-jarige automobilist zijn in het politiebureau verhoord. Op de plaats van het ongeval heeft de politie meerdere getuigen gehoord. Het onderzoek naar de oorzaak van het ongeval wordt voortgezet.
Provincie:
Tag(s):