donderdag, 16. augustus 2007 - 13:24

Easer, nieuwe speciaal-webshop voor vijftigplussers

Culemborg

Hoewel Nederland steeds meer vijftigplussers telt, zijn er maar weinig speciaalzaken voor deze groep. Niet in de traditionele winkelgebieden, niet op het internet. Daarom is er nu Easer, een webshop met een breed en gevarieerd kwaliteitsassortiment waarin comfort en gebruiksgemak voorop staan. Onderzoeksinstituut TNO heeft Easer geadviseerd bij het gebruiksvriendelijk maken van de webshop.

Easer biedt een select en exclusief assortiment van gerenommeerde leveranciers en met een goede prijs/kwaliteit verhouding. Het assortiment bevat hulpmiddelen in de 'strijd' tegen de voortschrijdende ouderdom, lifestyle producten, maar ook cadeaus voor kleinkinderen of voor grootouders.

Een kleine greep uit het assortiment: Brain Training spellen, retro-radio's, dvd's, (luister)boeken, Stanley isoleerflessen, opvouwbare wandelstokken en telefoons met veel, maar vooral ook met weinig toeters en bellen. Kijk voor een overzicht van alle producten op www.easer.nl. Er komen wekelijks nieuwe producten bij.

Onderzoeksinstituut TNO (www.tno.nl) heeft Easer geadviseerd bij het gebruiksvriendelijk maken van de webshop. Het resultaat: een webshop waarin ook onervaren internetgebruikers hun weg kunnen vinden.
Categorie:
Tag(s):