zondag, 8. juli 2007 - 17:26

Een Michelin Ster in Emmeloord

Emmeloord

De Poldertoren, watertoren in Emmeloord, krijgt een toprestaurant in de top met een Michelin Ster. Dat heeft de gemeente Noordoostpolder bekend gemaakt. De andere huurders in de toren zijn: de VVV en de welzijnsinstelling Triade. Wethouder Keur zei trots te zijn op deze smaakmakers in de Poldertoren. En er is nog ruimte in de toren. Dus wie mee wil doen in dit prachtige plan, kan zich melden bij de gemeente Noordoostpolder.

De Poldertoren is de watertoren uit 1957, die door Provast uit Den Haag in opdracht van de gemeente Noordoostpolder wordt herontwikkeld. Dit alles als onderdeel van het plan Emmeloord Centrum. Het restaurant dat in de Poldertoren komt het sterrenrestaurant "Het Hof van Sonoy" uit Blokzijl van chef kok P. van Staveren. Zo wordt Emmeloord de eerste plaats met een sterrenrestaurant in Flevoland. Het gemeentebestuur is hier erg blij mee.

De verbouw van de Poldertoren kan eind dit jaar van start gaan. Als alles volgens planning verloopt, wordt de toren eind 2008 opgeleverd en kunnen de huurders hun nieuwe onderkomen betrekken.
Provincie:
Tag(s):