dinsdag, 27. november 2007 - 10:58

Eenmalig concert Doe Maar

Rotterdam

Op zaterdag 12 juli 2008 verzorgt de nog altijd razend populaire Nederlandse popformatie Doe Maar eenmalig een concert in De Kuip te Rotterdam. De kaartverkoop voor dit unieke concert start op zaterdag 1 december om 10.00 uur.

Bandleden Ernst Jansz, Henny Vrienten, Jan Hendriks en Jan Pijnenburg hebben bewust gekozen voor Stadion De Kuip die bekend staat om zijn goede sfeer en akoestiek.

'De Kuip heeft een rijke pophistorie, het is in onze beleving dan ook de meest logische én geschikte locatie voor een openluchtconcert', aldus Doe Maar.

In tegenstelling tot eerdere berichtgevingen zal het voor veel fans een grote verrassing zijn dat Doe Maar opnieuw het podium gaat betreden. Maar, het is een weloverwogen beslissing van de bandleden.

'We zijn zeven jaar verder en eerlijk is eerlijk, het blijft toch kriebelen om nog één keer samen te spelen. Toen de mogelijkheid zich aandiende om een concert te geven in De Kuip, leek dit ons een uitgelezen kans om nog éénmaal een bijzonder concert te beleven samen met onze fans', volgens Doe Maar. Het is overigens de eerste keer dat Doe Maar een Stadionconcert laat organiseren.

Dat de muziek van Doe Maar nog altijd springlevend is, bleek ook weer uit de massale belangstelling voor de popmusical Doe Maar, waarbij Henny Vrienten en Ernst Jansz nauw betrokken waren.
Categorie:
Tag(s):