maandag, 3. december 2007 - 16:14

Eenmalige verkoop oude mini-containers

Oss

De afgelopen maanden heeft de gemeente Oss 50.000 containers voor GFT en restafval vervangen. Tijdens die omruilactie is door enkele inwoners en verenigingen gevraagd een oude container te mogen houden. Daarom is besloten eenmalig oude mini-containers voor een kleine vergoeding te koop aan te bieden.

Op zaterdag 8 december is de eenmalige verkoop van oude mini-containers. Inwoners van de gemeente Oss en vertegenwoordigers van Osse verenigingen kunnen die dag van 10.00 tot 15.00 uur terecht bij de ir. Diddewerf aan de Singel ’40-’45 nr. 300 in Oss. Er zijn hoofdzakelijk containers van 240 liter te koop. Alle containers kosten € 3,50 per stuk. Containers moeten contant betaald worden; er is bij de ir. Diddewerf geen pinautomaat of chipknip aanwezig.

De containers zijn alleen te koop voor inwoners en verenigingen uit de gemeente Oss. Inwoners kunnen maximaal twee containers per adres kopen; voor verenigingen geldt een maximum aantal van vijf.

Oude mini-containers zijn niet bedoeld om huisvuil of oud papier in aan te bieden. De containers worden in de ophaalroute voor huisvuil en gft niet meegenomen. Sinds 1 december worden alleen nog nieuwe containers geleegd door de vuilniswagen.
Provincie:
Tag(s):