zondag, 11. november 2007 - 13:00

Eerste dag “Koale Kermis� succes

Ootmarsum

Vrijdag 9 november, de eerste dag, van de Koale Kermis in Ootmarsum is op wat kleine incidenten na, rustig verlopen.

De politie Twente heeft vrijdagavond omstreeks 23.25 uur aan de Grotestraat, een 31-jarige man uit Gildehaus (D) aangehouden omdat hij zonder reden een 19-jarige man uit Vasse heeft geslagen. Hij is overgebracht naar het politiebureau in Hengelo, waar hij zijn roes mag uitslapen. Proces-verbaal zal tegen hem worden opgemaakt.

Drie boetes zijn uitgeschreven aan taxichauffeurs die hun papieren niet in orde hadden. Vier boetes uitgeschreven voor wildplassen. Een 38-jarige wildplasser uit Ootmarsum weigerde medewerking, hij is op de Oostwal om 00.50 uur aangehouden en overgebracht naar het bureau. Dit mocht hij na onderzoek om 01.55 uur weer verlaten met twee boetes, één voor wildplassen en één voor het niet afgeven van zijn id-bewijs.

Verder werden bestuurders van 20.00 uur tot 01.00 uur op het gebruik van alcohol gecontroleerd aan de Kuipersdijk en de Rossumerstraat (Agelo), in totaal werden 424 bestuurders gecontroleerd. Eén bestuurder kreeg een rijverbod, de overige bestuurders waren allemaal keurig de bob.

Alle horecagelegenheden hielden zich aan de afgesproken sluitingstijd.
Provincie:
Tag(s):