vrijdag, 18. mei 2007 - 18:07

Eerste Nederlandse op cover fetish magazine

Amsterdam

Ancilla Tilia heeft als eerste Nederlandse model de cover van het populaire blad Marquis magazine behaald. Marquis komt wereldwijd slechts 4 keer per jaar uit en is marktleider in de steeds invloedrijkere wereld van de fetishmode.

Het 21-jarige model/performer is binnen Nederland voornamelijk bekend van haar maandelijkse rubriek in het blad FHM, en haar meervoudige optredens als fetishexpert in het wekelijkse tv-programma Nachtegiel van Giel Beelen. Deze publicatie lijkt nu te wijzen op een duidelijke doorbraak als persoonlijkheid in het buitenland.

Ancilla; "Hun stijlvolle beelden zijn van grote invloed op me geweest bij mijn keuze om fetishmodel te worden. Zonder dit blad zou ik niet zijn wie ik vandaag ben. Het is voor mij erg surrealistisch om nu zelf op de cover te staan!"

Zoals eerder vermeld word de invloed van de vroeger alternatieve fetishmode steeds meer zichtbaar in de mainstream media. Zo kan ook Beyoncé niet achterblijven door in latex pakjes en fetishboots in haar nieuwe video "Green light" te verschijnen en is fetishmodel Dita von Teese in Amerika inmiddels tot superster-status verheven.
Categorie:
Tag(s):