zaterdag, 24. november 2007 - 18:32

Eindhovense overvallen om sleutel coffeeshop

Eindhoven

In de nacht van vrijdag op zaterdag is vanaf haar woning aan de Karel de Stoutestraat in Eindhoven een 39-jarige vrouw tegen haar wil meegenomen in een auto. De vrouw kwam rond 2.00 uur bij haar woning aan. Bij het portiek van het gebouw werd zij overmeesterd door een onbekend aantal personen met bivakmutsen op.

De vrouw werd meegenomen in een auto naar een voor haar onbekende plaats. Zij werd gedwongen om een sleutel af te geven van een coffeeshop in Leerdam, waar zij werkt. Later die nacht blijkt in de coffeeshop in Leerdam te zijn ingebroken. Weggenomen werden een nog onbekende hoeveelheid wiet en geld. De vrouw werd rond 4.45 uur door de politie lopend aangetroffen op de A2, ter hoogte van Vught. Zij is ongedeerd.

De politie is op zoek naar getuigen die hebben gezien dat de vrouw tegen haar wil werd meegenomen in een auto vanaf de Karel de Stoutestraat in Eindhoven en naar mensen die de vrouw vannacht hebben zien lopen langs de A2 in de omgeving van Vught. Ook getuigen van de inbraak bij de coffeeshop in Leerdam of personen die iets verdachts hebben gezien of over informatie beschikken die met deze zaak te maken zou kunnen hebben, worden verzocht contact op te nemen met de politie. Dit kan via 0900-8844.

Getuigen die anoniem willen blijven kunnen contact opnemen met Meld Misdaad Anoniem op telefoonnummer 0800-7000.
Provincie:
Tag(s):