vrijdag, 5. oktober 2007 - 14:41

Elftal aanrijdingen op A2 rond Eindhoven

Eindhoven

De Verkeerspolitie van het Korps landelijke politiediensten (KLPD) heeft vrijdag in samenwerking met de politie Brabant Zuid Oost vrijdag diverse ongevallen behandeld op de rijksweg A2 ter hoogte van Eindhoven. Dit heeft het KLPD vrijdag laten weten.

Er zijn elf aanrijdingen gemeld. In totaal vielen er zes gewonden, waarvan 2 ernstig. Het eerste ongeval vond om 08.43 uur plaats in zuidelijke richting. Een personenauto en een vrachtauto kwamen met elkaar in botsing. De bestuurster van de personenauto is gewond overgebracht naar een ziekenhuis.

Veertien kilometer verderop ontstond op de andere rijbaan om 10.23 uur een ongeval ter hoogte van Valkenswaard waarbij een personenauto door onbekende oorzaak onbestuurbaar raakte. De bestuurster reed hierdoor in de vangrail en raakte nog een ander voertuig.

Achter dit ongeval vonden nog eens zeven aanrijdingen plaats in een tijdsbestek van 1 uur en een kwartier. Vermoedelijk heeft de laagstaande zon de zichtbaarheid van de remlichten ontnomen. Op de andere rijbaan ter hoogte van Eindhoven en ter hoogte van Budel vonden nog eens twee aanrijdingen plaats.
Provincie:
Tag(s):