vrijdag, 30. november 2007 - 20:11

Entertainmentproducten populair bij Sint

Amsterdam

Veel Nederlanders halen op 5 december een CD, film of game uit de zak van de Sint. Free Record Shop ziet een duidelijke stijging in het aantal verkochte entertainmentproducten ten opzichte van vorig jaar.

Moeders voorzien hun kroost het liefst van Games en DVD's van Disney. Onder de gamesconsoles is de Nintendo Wii mateloos populair. Volwassen mannen kopen vooral muziek als kado. Ook films op Blu ray zijn in trek bij het mannelijke geslacht. De Plastix giftcard neemt onder alle groepen aan populariteit toe.

De nieuwe CD van Anouk wordt het vaakst ingepakt als muzikaal kado, gevolgd door de CD 'Samen met Dré', waarop André Hazes, met 15 Nederlandse artiesten, postuum te horen is. Op filmgebied is Pirates of the Carribean 3 een enorm succes. De verkopen overtreffen de verwachtingen.

Ook producten exclusieve artikelen van de muziekwinkel, zoals de Shrek Trilogie, in steelcases verpakte DVD's en de speciale versie van de CD van Ilse Delange, zijn zeer succesvol. De consument blijkt ook in deze periode gevoelig voor speciale promoties en exclusieve aanbiedingen.
Categorie:
Tag(s):