zondag, 26. augustus 2007 - 12:38

Ernstig ongeval op N308

Oldebroek

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding die zaterdagmiddag plaatsvond tussen een personenauto en een vrachtwagen op de Zuiderzeestraatweg in Oldebroek. Een 20-jarige automobilist uit Zwolle raakte hierbij zwaar gewond.

Omstreeks 15.20 uur reed de 20- jarige man over de Zuiderzeestraatweg. In tegengestelde richting stond een vrachtwagen voorgesorteerd om linksaf de Verlengde Looweg in te rijden. Op dat moment is de 20- jarige man vermoedelijk geschrokken van een auto die voor hem van rechts vanaf de Verlengde Looweg vermoedelijk de Zuiderzeestraatweg op wilde rijden. De man remde stevig en kwam daardoor met zijn auto tegen de voorzijde van de voorgesorteerde vrachtwagen terecht. De man raakte bekneld en moest door de brandweer uit zijn auto bevrijd worden.

Hij is per ambulance overgebracht naar het Sophia Ziekenhuis in Zwolle. Zijn letsel is nog niet bekend, maar hij is inmiddels buiten levensgevaar. Een deel van de Zuiderzeestraatweg is door dit ongeval anderhalf uur afgesloten geweest voor verkeer.
Provincie:
Tag(s):